Buitenhof gemist? Cora van Nieuwenhuizen over luchtvaart: "We blijven vliegen"

Buitenhof gemist? Cora van Nieuwenhuizen over luchtvaart: "We blijven vliegen"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 24 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> gemist? Cora van Nieuwenhuizen over luchtvaart: &quot;We blijven vliegen&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 24 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Zoals het er nu uitziet wordt Vliegveld Lelystad in november van dit jaar geopend. Dat lijkt voorbij te gaan aan de opdracht van het kabinet om duurzaamheid op de eerste plaats te zetten. Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat wijst erop dat er niet direct meer vluchten komen, maar presentator Pieter Jan Hagens lijkt niet overtuigd. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof gemist? Cora van Nieuwenhuizen over luchtvaart: "We blijven vliegen"

Zoals het er nu uitziet wordt Vliegveld Lelystad in november van dit jaar geopend. Dat lijkt voorbij te gaan aan de opdracht van het kabinet om duurzaamheid op de eerste plaats te zetten. Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat wijst erop dat er niet direct meer vluchten komen, maar presentator Pieter Jan Hagens lijkt niet overtuigd.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Cora van Nieuwenhuizen over luchtvaart: "We blijven vliegen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier