Buitenhof gemist? Farid Azarkan en Alex Brenninkmeijer over de toeslagenaffaire

Buitenhof gemist? Farid Azarkan en Alex Brenninkmeijer over de toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 24 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> gemist? Farid Azarkan en Alex Brenninkmeijer over de <em>toeslagenaffaire</em> Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 24 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. In Buitenhof wordt gepraat over de toeslagenaffaire met Farid Azarkan en Alex Brenninkmeijer. De twee zijn het met elkaar eens als het gaat om de rol van de coalitiepartijen in de Tweede Kamer: die hadden veel assertiever kunnen optreden. Of zoals Brenninkmeijer het verwoordt: "De regeringspartijen zijn gefuseerd met de regering zelf." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof gemist? Farid Azarkan en Alex Brenninkmeijer over de toeslagenaffaire

In Buitenhof wordt gepraat over de toeslagenaffaire met Farid Azarkan en Alex Brenninkmeijer. De twee zijn het met elkaar eens als het gaat om de rol van de coalitiepartijen in de Tweede Kamer: die hadden veel assertiever kunnen optreden. Of zoals Brenninkmeijer het verwoordt: "De regeringspartijen zijn gefuseerd met de regering zelf."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Farid Azarkan en Alex Brenninkmeijer over de toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier