Interview: Coureur Maya (16) gekozen voor opleiding bij Ferrari

Interview: Coureur Maya (16) gekozen voor opleiding bij Ferrari

Interview: Coureur Maya (16) gekozen voor opleiding bij <em>Ferrari</em> Maya Weug is 16 jaar en autocoureur. Ze mag binnenkort beginnen aan een opleiding bij het topteam van Ferrari. Ze is de allereerste vrouw die daarvoor is uitgekozen. In Het Jeugdjournaal gaf ze een interview: "Dat ik de eerste vrouw ben, is nog specialer. Het is geweldig om er nu echt te staan." Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: pizzabakker uit Maastricht rijdt vanaf nu rondjes op zijn pizza's! Bekijk deze video » Video: dit is waarom het zo weinig sneeuwt in Nederland Bekijk deze video » Video: steeds meer buitenbaden openen deuren tijdens lockdown Bekijk deze video »
Nieuws :
Interview: Coureur Maya (16) gekozen voor opleiding bij Ferrari

Maya Weug is 16 jaar en autocoureur. Ze mag binnenkort beginnen aan een opleiding bij het topteam van Ferrari. Ze is de allereerste vrouw die daarvoor is uitgekozen. In Het Jeugdjournaal gaf ze een interview: "Dat ik de eerste vrouw ben, is nog specialer. Het is geweldig om er nu echt te staan."

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview: Coureur Maya (16) gekozen voor opleiding bij Ferrari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier