Heftige beelden: corona-demonstratie Eindhoven loopt uit de hand

Heftige beelden: corona-demonstratie Eindhoven loopt uit de hand

UPDATE 2: Meerdere reacties op de demonstraties zijn vanavond bij Op1 te zien. Je kunt Op1 terugkijken via Gids.tv.

UPDATE: Rellen in Eindhoven houden aan

Een demonstratie in de binnenstad van Eindhoven liep zondagmiddag volledig uit de hand. Er kwamen zo'n tweehonderd personen samen om te demonstreren tegen de avondklok.

Lees verder onder de video.

Heftige beelden: <em>corona-demonstratie</em> Eindhoven loopt uit de hand UPDATE 2: Meerdere reacties op de demonstraties zijn vanavond bij Op1 te zien. Je kunt Op1 terugkijken via Gids.tv. UPDATE: Rellen in Eindhoven houden aan Een demonstratie in de binnenstad van Eindhoven liep zondagmiddag volledig uit de hand. Er kwamen zo'n tweehonderd personen samen om te demonstreren tegen de avondklok. Lees verder onder de video. Geen toestemmingDe demonstranten hadden geen toestemming en droegen geen mondkapje. Iets na 14.00 uur werden ze van het plein geveegd door de ME en politie te paard. De chaos was compleet toen de demonstranten met straatstenen naar de politie gooiden, en vuurwerk afstaken. Bekijk de beelden uit Eindhoven hierboven. Bekijk ook Zien: Extinction Rebellion demonstreert in Den Haag en wordt gearresteerd Bekijk deze video » Video: tientallen aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: corona-demonstratie Eindhoven loopt uit de hand

Geen toestemming
De demonstranten hadden geen toestemming en droegen geen mondkapje. Iets na 14.00 uur werden ze van het plein geveegd door de ME en politie te paard. De chaos was compleet toen de demonstranten met straatstenen naar de politie gooiden, en vuurwerk afstaken.

Bekijk de beelden uit Eindhoven hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: corona-demonstratie Eindhoven loopt uit de hand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier