Heftige beelden: rellen in Eindhoven houden aan

Heftige beelden: rellen in Eindhoven houden aan

UPDATE: Meerdere reacties op de demonstraties zijn vanavond bij Op1 te zien. Je kunt Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het is nog altijd niet rustig in Eindhoven. Een groep demonstranten kwam zondagmiddag (24 januari) bij elkaar om illegaal te demonstreren tegen de corona-lockdown en avondklok. In de video's hieronder zie je de grimmige sfeer.

Lees en kijk verder onder de video

Heftige beelden: <em>rellen</em> in Eindhoven houden aan UPDATE: Meerdere reacties op de demonstraties zijn vanavond bij Op1 te zien. Je kunt Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is nog altijd niet rustig in Eindhoven. Een groep demonstranten kwam zondagmiddag (24 januari) bij elkaar om illegaal te demonstreren tegen de corona-lockdown en avondklok. In de video's hieronder zie je de grimmige sfeer. Lees en kijk verder onder de video Winkels geplunderdDe rellen begonnen vanmiddag op het 18 Septemberplein, maar verplaatste zich snel in de richting van het Centraal Station. Ramen van winkels werden ingegooid, en een auto van ProRail ondersteboven in brand gezet. Deze en andere video's zie je hieronder: Bekijk ook Heftige beelden: corona-demonstratie Eindhoven loopt uit de hand Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: rellen in Eindhoven houden aan

Winkels geplunderd
De rellen begonnen vanmiddag op het 18 Septemberplein, maar verplaatste zich snel in de richting van het Centraal Station. Ramen van winkels werden ingegooid, en een auto van ProRail ondersteboven in brand gezet. Deze en andere video's zie je hieronder:


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: rellen in Eindhoven houden aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier