Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer

Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer

Na het wereldwijde succes van Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters (2019) komt er nu de langverwachte sequel Godzilla vs. Kong. Die film is vanaf 18 maart te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de spectaculaire trailer.

<em>Godzilla vs. Kong</em> in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer Na het wereldwijde succes van Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters (2019) komt er nu de langverwachte sequel Godzilla vs. Kong. Die film is vanaf 18 maart te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de spectaculaire trailer. Lees hier onze filmrecensie van Godzilla vs. Kong In Godzilla vs. Kong nemen deze twee mythische tegenstanders het tegen elkaar op in een spectaculaire strijd, waarbij het lot van de wereld op het spel staat. Kong en zijn helpers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn echte thuis te vinden, samen met Jia, een jong weesmeisje met wie hij een sterke band heeft opgebouwd. Godzilla vs. Kong is vanaf 18 maart 2021 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk ook Unieke beelden: De Filipijnen introduceren een drijvende bioscoop voor boten Bekijk deze video » Film Locked Down met Anna Hathaway binnenkort in de bioscoop (trailer) Bekijk deze video »
Trailer :
Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer

Lees hier onze filmrecensie van Godzilla vs. Kong

In Godzilla vs. Kong nemen deze twee mythische tegenstanders het tegen elkaar op in een spectaculaire strijd, waarbij het lot van de wereld op het spel staat. Kong en zijn helpers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn echte thuis te vinden, samen met Jia, een jong weesmeisje met wie hij een sterke band heeft opgebouwd.

Godzilla vs. Kong is vanaf 18 maart 2021 te zien in de Nederlandse bioscoop.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier