Wie is de Mol?: Is deze Molactie nu echt vol in beeld? (video)

Wie is de Mol?: Is deze Molactie nu echt vol in beeld? (video)

<em>Wie is de Mol?</em>: Is deze Molactie nu echt vol in beeld? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. De Telegraaf heeft weer een aantal hints en theorieën op een rij gezet. Opnieuw zijn er weer codewoorden te horen in de presentatieteksten van Rik én is er een wel heel opvallende actie van 'De Mol' in beeld. Bekijk alle hints hieronder. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol?: Is deze Molactie nu echt vol in beeld? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

De Telegraaf heeft weer een aantal hints en theorieën op een rij gezet. Opnieuw zijn er weer codewoorden te horen in de presentatieteksten van Rik én is er een wel heel opvallende actie van 'De Mol' in beeld. Bekijk alle hints hieronder.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol?: Is deze Molactie nu echt vol in beeld? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier