De Kist gemist? Marc van der Linden over bizarre operatie

De Kist gemist? Marc van der Linden over bizarre operatie

<em>De Kist</em> gemist? <em>Marc van der Linden</em> over bizarre operatie Afgelopen zomer was het wel even spannend voor royalty-deskundige Marc van der Linden. Door een nierziekte belandde hij in het ziekenhuis en overleefde hij dit ternauwernood. Maandag is hij in het programma De Kist openhartig over zijn lastige periode. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Kist terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marc van der Linden: "Ik heb een nierziekte en die ging mis" (video) Bekijk deze video » Marc van der Linden over werkhouding koning: ''Hij is gewoon zichzelf'' (video) Bekijk deze video »
TV :
De Kist gemist? Marc van der Linden over bizarre operatie

Afgelopen zomer was het wel even spannend voor royalty-deskundige Marc van der Linden. Door een nierziekte belandde hij in het ziekenhuis en overleefde hij dit ternauwernood. Maandag is hij in het programma De Kist openhartig over zijn lastige periode.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Kist terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Kist gemist? Marc van der Linden over bizarre operatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier