Lakshmi niet blij met vertrek bij Wie is de Mol?: "Ik voel mij genaaid"

Lakshmi niet blij met vertrek bij Wie is de Mol?: "Ik voel mij genaaid"

Ruim 3 miljoen televisiekijkers zagen de jonge en ambitieuze kandidaat Lakshmi zaterdag als vierde Wie is de Mol? verlaten. Blij was ze er niet mee, alles behalve dat zelfs.

Lakshmi niet blij met vertrek bij <em>Wie is de Mol?</em>: &quot;Ik voel mij genaaid&quot; Ruim 3 miljoen televisiekijkers zagen de jonge en ambitieuze kandidaat Lakshmi zaterdag als vierde Wie is de Mol? verlaten. Blij was ze er niet mee, alles behalve dat zelfs. GenaaidDe deelneemster voelt zich besodemieterd: "Ik voel mij absoluut genaaid, ja. Het was voor mij een wonder dat ik bepaalde dingen gedaan heb." De tekst gaat verder onder de video'sBekijk ook ZIEN: Dit is de vierde afvaller van Wie is de Mol? 2021 Bekijk deze video » Wie is de Mol?: Is deze Molactie nu echt vol in beeld? (video) Bekijk deze video » Haar afscheid is zeker niet het einde voor Lakshmi: "Ik denk dat het weer een heel nieuw begin is, zelfs." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de volledige uitzending, alle opdrachten en hints van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Lakshmi niet blij met vertrek bij Wie is de Mol?: "Ik voel mij genaaid"

Genaaid
De deelneemster voelt zich besodemieterd: "Ik voel mij absoluut genaaid, ja. Het was voor mij een wonder dat ik bepaalde dingen gedaan heb."

De tekst gaat verder onder de video's

Haar afscheid is zeker niet het einde voor Lakshmi: "Ik denk dat het weer een heel nieuw begin is, zelfs."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de volledige uitzending, alle opdrachten en hints van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lakshmi niet blij met vertrek bij Wie is de Mol?: "Ik voel mij genaaid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier