Matthijs Gaat Door gemist? Speciale opera rond David Bowie (video)

Matthijs Gaat Door gemist? Speciale opera rond David Bowie (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 23 januari terugkijken.

Kortgeleden kwam de film Stardust uit, over het leven van David Bowie. En dat kunnen we rustig een volkomen afgrijselijke film noemen. Matthijs vind het tijd om orde op zaken te stellen.

<em>Matthijs Gaat Door</em> gemist? Speciale opera rond David Bowie (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 23 januari terugkijken. Kortgeleden kwam de film Stardust uit, over het leven van David Bowie. En dat kunnen we rustig een volkomen afgrijselijke film noemen. Matthijs vind het tijd om orde op zaken te stellen. Hijj probeert de grootheid David Bowie het eerbetoon te geven dat hij verdient. Met Daan Boertien op de piano, zingen bariton Martin Mkhize, sopraan Laetitia Gerards en tenor Lucas van Lierop de sterren van de hemel in een medley van het beste van David Bowie. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Matthijs van Nieuwkerk moest Matthijs Gaat Door omgooien door corona Bekijk deze video »
TV :
Matthijs Gaat Door gemist? Speciale opera rond David Bowie (video)

Hijj probeert de grootheid David Bowie het eerbetoon te geven dat hij verdient. Met Daan Boertien op de piano, zingen bariton Martin Mkhize, sopraan Laetitia Gerards en tenor Lucas van Lierop de sterren van de hemel in een medley van het beste van David Bowie.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs Gaat Door gemist? Speciale opera rond David Bowie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier