Op1 gemist? Hubert Bruls noemt demonstranten "coronahooligans"

Op1 gemist? Hubert Bruls noemt demonstranten "coronahooligans"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Hubert Bruls is via een videoverbinding te gast bij Op1. Hij heeft geen goed woord over voor de demonstraties tegen de avondklok, die zondag in onder meer Amsterdam en Eindhoven plaatsvonden.

<em>Op1</em> gemist? <em>Hubert Bruls</em> noemt demonstranten &quot;coronahooligans&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Hubert Bruls is via een videoverbinding te gast bij Op1. Hij heeft geen goed woord over voor de demonstraties tegen de avondklok, die zondag in onder meer Amsterdam en Eindhoven plaatsvonden. CoronahooligansVooral over de rellen in Eindhoven heeft Bruls nog wel wat te zeggen: "Het is vreselijk. Het is geen demonstreren, ik zou dit coronahooligans noemen. Ik kan er op dit moment geen ander woord voor bedenken." Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hubert Bruls noemt demonstranten "coronahooligans"

Coronahooligans
Vooral over de rellen in Eindhoven heeft Bruls nog wel wat te zeggen: "Het is vreselijk. Het is geen demonstreren, ik zou dit coronahooligans noemen. Ik kan er op dit moment geen ander woord voor bedenken."

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hubert Bruls noemt demonstranten "coronahooligans" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier