Zien: Verklaring burgemeester John Jorritsma (Eindhoven) over demonstraties

Zien: Verklaring burgemeester John Jorritsma (Eindhoven) over demonstraties

Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven gaf zondagavond een persverklaring over de situatie die is ontstaan in zijn stad. Bekijk de verklaring hieronder.

Zien: Verklaring burgemeester <em>John Jorritsma</em> (Eindhoven) over demonstraties Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven gaf zondagavond een persverklaring over de situatie die is ontstaan in zijn stad. Bekijk de verklaring hieronder. Geen sprake van demonstreren"Alle grenzen zijn hier overschreden. Van demonstreren was geen sprake, geweld tegen de politie was van begin af aan het doel", zegt de burgemeester over de gebeurtenissen van zondag. AfschuwDe gemeente, politie en het Openbaar Ministerie op de rellen in Eindhoven zondag. De drie partijen reageren "met afschuw op de ongeregeldheden in de Eindhovense binnenstad". Bekijk de volledige verklaring van John Jorritsma hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: corona-demonstratie Eindhoven loopt uit de hand Bekijk deze video » Heftige beelden: rellen in Eindhoven houden aan Bekijk deze video » Bizarre beelden uit Eindhoven: Vrouw wordt omver geblazen door waterkanon (video) Bekijk deze video » Op1: Verklaring van burgemeester John Jorritsma over demonstraties Eindhoven Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Verklaring burgemeester John Jorritsma (Eindhoven) over demonstraties

Geen sprake van demonstreren
"Alle grenzen zijn hier overschreden. Van demonstreren was geen sprake, geweld tegen de politie was van begin af aan het doel", zegt de burgemeester over de gebeurtenissen van zondag.

Afschuw
De gemeente, politie en het Openbaar Ministerie op de rellen in Eindhoven zondag. De drie partijen reageren "met afschuw op de ongeregeldheden in de Eindhovense binnenstad".

Bekijk de volledige verklaring van John Jorritsma hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Verklaring burgemeester John Jorritsma (Eindhoven) over demonstraties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier