Radar over geannuleerde vakanties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar over geannuleerde vakanties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar over geannuleerde vakanties gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Radar, het consumentenprogramma waarin Antoinette Hertsenberg misstanden aan de kaak stelt en consumentenaangelegenheden onderzoekt. Elke maandag rond 20:35 uur op NPO 1. ReisvouchersIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het onder andere over geannuleerde vakanties door corona. Wat gebeurt er met de reisvouchers? In theorie moeten organisaties ons na een jaar terugbetalen, maar gaat dat ook gebeuren? De Consumentenbond en de ANVR beantwoorden vragen. SpiraaltjeOok is er aandacht voor een woningcorporatie die niets doet aan een muizenplaag en het nieuwe spiraaltje Ballerine, waar onrust over is. Zo valt het er soms zomaar uit en worden vrouwen toch zwanger. Een onderzoek naar deze vorm van anticonceptie. Op1 gemist? Floortje Dessing: "Ik heb een raar leven" Bekijk deze video » WNL: straks coronapaspoort nodig om te reizen door de EU? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Radar, het consumentenprogramma waarin Antoinette Hertsenberg misstanden aan de kaak stelt en consumentenaangelegenheden onderzoekt. Elke maandag rond 20:35 uur op NPO 1.

Reisvouchers
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het onder andere over geannuleerde vakanties door corona. Wat gebeurt er met de reisvouchers? In theorie moeten organisaties ons na een jaar terugbetalen, maar gaat dat ook gebeuren? De Consumentenbond en de ANVR beantwoorden vragen.

Spiraaltje
Ook is er aandacht voor een woningcorporatie die niets doet aan een muizenplaag en het nieuwe spiraaltje Ballerine, waar onrust over is. Zo valt het er soms zomaar uit en worden vrouwen toch zwanger. Een onderzoek naar deze vorm van anticonceptie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Radar

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Radar over geannuleerde vakanties gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier