Special NOS Klimaattop NL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special NOS Klimaattop NL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special NOS Klimaattop NL gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live-uitzending vanuit het Waddencentrum op de Afsluitdijk vanwege de internationale klimaattop van 25 en 26 januari in Den Haag. Herman van der Zandt en weerman en polair meteoroloog Peter Kuipers Munneke laten zien waar we nu staan als het gaat om klimaatverandering en onze mogelijke toekomst. StortbuienHet doel van de top is zorgen dat de wereld beter is voorbereid op de gevolgen van klimaatverandering. Van de stijgende zeespiegel tot drogere landbouwgronden en steden die het water van stortbuien niet meer kunnen verwerken. JongerenVeel wereldleiders doen online mee, net als bedrijven, wetenschappers en jongeren. In de uitzending krijgen veel jongeren en jonge wetenschappers die werken aan het Nederland van de toekomst de kans om hun verhaal te doen. Video: dit zijn de winterse gevolgen van klimaatverandering in Nederland Bekijk deze video » Nieuwsuur: veroorzaakt de steenkoolindustrie de bosbranden in Australië? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Live-uitzending vanuit het Waddencentrum op de Afsluitdijk vanwege de internationale klimaattop van 25 en 26 januari in Den Haag. Herman van der Zandt en weerman en polair meteoroloog Peter Kuipers Munneke laten zien waar we nu staan als het gaat om klimaatverandering en onze mogelijke toekomst.

Stortbuien
Het doel van de top is zorgen dat de wereld beter is voorbereid op de gevolgen van klimaatverandering. Van de stijgende zeespiegel tot drogere landbouwgronden en steden die het water van stortbuien niet meer kunnen verwerken.

Jongeren
Veel wereldleiders doen online mee, net als bedrijven, wetenschappers en jongeren. In de uitzending krijgen veel jongeren en jonge wetenschappers die werken aan het Nederland van de toekomst de kans om hun verhaal te doen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special NOS Klimaattop NL gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier