Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Hunted VIPS: Fajah Lourens was zenuwachtig tijdens eerste vluchtpoging Bekijk deze video » Voor het eerst gaat een aantal bekende Nederlanders het Hunted-experiment aan. Vier duo's proberen uit handen te blijven van het opsporingsteam. De komende maandagen is hun avontuur wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO 3. 7 dagenDe vier duo's van BN'ers krijgen de opdracht om zeven dagen op de vlucht te blijven zonder gepakt te worden. Voor hen wordt het spel anders dan voor onbekende Nederlanders. Is het een voordeel is juist een nadeel dat ze bekend zijn? DeelnemersDe vier duo's die meedoen, zijn: Model Kim Feenstra en actrice Birgit Schuurman Presentatoren Klaas van der Eerden en Dennis Weening Actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens en haar dochter Irem Acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud ExtractiepuntWie van deze bekende voortvluchtigen weet uit handen te blijven van de hunters en het extractiepunt na 7 dagen te halen? Zien: Giel de Winter (StukTV) kwaad, want lijkt Hunted te veel op Jachtseizoen? Bekijk deze video » Nieuw seizoen Hunted VIPS waarin bekende Nederlanders voortvluchtigen worden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voor het eerst gaat een aantal bekende Nederlanders het Hunted-experiment aan. Vier duo's proberen uit handen te blijven van het opsporingsteam. De komende maandagen is hun avontuur wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO 3.

7 dagen
De vier duo's van BN'ers krijgen de opdracht om zeven dagen op de vlucht te blijven zonder gepakt te worden. Voor hen wordt het spel anders dan voor onbekende Nederlanders. Is het een voordeel is juist een nadeel dat ze bekend zijn?

Deelnemers
De vier duo's die meedoen, zijn:

  • Model Kim Feenstra en actrice Birgit Schuurman
  • Presentatoren Klaas van der Eerden en Dennis Weening
  • Actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens en haar dochter Irem
  • Acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud

Extractiepunt
Wie van deze bekende voortvluchtigen weet uit handen te blijven van de hunters en het extractiepunt na 7 dagen te halen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hunted

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier