Humberto gemist? Paul, Thomas, Maan & Typhoon - Als Ik Je Weer Zie

Humberto gemist? Paul, Thomas, Maan & Typhoon - Als Ik Je Weer Zie

Speciaal voor Vrienden van Amstel Live namen Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon het nummer 'Als Ik Je Weer Zie' op. Ze hebben direct een hit te pakken en dat is uiteraard een meer dan goede reden om het nummer nogmaals samen live te spelen.

Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 24 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Paul, Thomas, Maan &amp; Typhoon - Als Ik Je Weer Zie Speciaal voor Vrienden van Amstel Live namen Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon het nummer 'Als Ik Je Weer Zie' op. Ze hebben direct een hit te pakken en dat is uiteraard een meer dan goede reden om het nummer nogmaals samen live te spelen. Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 24 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Paul, Thomas, Maan & Typhoon - Als Ik Je Weer Zie


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Paul, Thomas, Maan & Typhoon - Als Ik Je Weer Zie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier