Eerste beelden The Resident seizoen 4 (vanaf dinsdag 26 januari op FOX)

Eerste beelden The Resident seizoen 4 (vanaf dinsdag 26 januari op FOX)

Vanaf dinsdag 26 januari is het nieuwe seizoen van de Amerikaanse drama- en ziekenhuisserie The Resident te zien op FOX. In dit seizoen wordt ingespeeld op de actualiteit, zoals enkele van de acteurs ons vertellen in onderstaande video: er is veel aandacht voor de coronacrisis en de gevolgen hiervan voor zorgmedewerkers.

Bekijk de trailer van The Resident seizoen 4 hieronder.

Het vierde seizoen van The Resident is vanaf dinsdag 26 januari wekelijks om 20.10 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Eerste beelden <em>The Resident</em> seizoen 4 (vanaf dinsdag 26 januari op FOX) Vanaf dinsdag 26 januari is het nieuwe seizoen van de Amerikaanse drama- en ziekenhuisserie The Resident te zien op FOX. In dit seizoen wordt ingespeeld op de actualiteit, zoals enkele van de acteurs ons vertellen in onderstaande video: er is veel aandacht voor de coronacrisis en de gevolgen hiervan voor zorgmedewerkers. Bekijk de trailer van The Resident seizoen 4 hieronder. Het vierde seizoen van The Resident is vanaf dinsdag 26 januari wekelijks om 20.10 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Trailer ziekenhuisserie Nurses (vanaf 12 mei op Net5) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Grey's Anatomy, wat kunnen we verwachten? (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Eerste beelden The Resident seizoen 4 (vanaf dinsdag 26 januari op FOX)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden The Resident seizoen 4 (vanaf dinsdag 26 januari op FOX) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier