Big Brother: Jill vertelt hoe het met haar gaat na ziekenhuisbezoek

Big Brother: Jill vertelt hoe het met haar gaat na ziekenhuisbezoek

Het Big Brother-huis werd afgelopen week behoorlijk opgeschrikt toen Jill plotseling niet goed werd. De bewoonster werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, en nu laat ze weten hoe het met haar gaat.

Lees verder onder de video.

<em>Big Brother</em>: Jill vertelt hoe het met haar gaat na ziekenhuisbezoek Het Big Brother-huis werd afgelopen week behoorlijk opgeschrikt toen Jill plotseling niet goed werd. De bewoonster werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, en nu laat ze weten hoe het met haar gaat. Lees verder onder de video. Jill: 'Het gaat goed met mij'“Sorry dat ik jullie allemaal zo heb laten schrikken vannacht. Maar het gaat goed met mij, ik ben heel goed opgevangen”, vertelt Jill in een videoboodschap aan de andere bewoners. “En ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien en te knuffelen en er weer een leuke en gezellige dag van te maken.” Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hierboven. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: bewoners gaan los in weekopdracht met tennisballen Bekijk deze video » Big Brother: ‘paranoia’ Daniëlle heeft token in een pot zalf verstopt Bekijk deze video »

Jill: 'Het gaat goed met mij'
“Sorry dat ik jullie allemaal zo heb laten schrikken vannacht. Maar het gaat goed met mij, ik ben heel goed opgevangen”, vertelt Jill in een videoboodschap aan de andere bewoners. “En ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien en te knuffelen en er weer een leuke en gezellige dag van te maken.”

Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hierboven.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Jill vertelt hoe het met haar gaat na ziekenhuisbezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier