Zien: Bridget Maasland koopt appartement voor ouders tegenover Koffietijd-studio

Zien: Bridget Maasland koopt appartement voor ouders tegenover Koffietijd-studio

Bridget Maasland heeft een appartement voor haar ouders gekocht, op een bijzondere plek in Amsterdam. Het ligt namelijk recht tegenover de studio van Koffietijd. Quinty Trustfull en Loretta Schrijver zijn in ieder geval blij met hun nieuwe overburen.

Bekijk het fragment van Koffietijd in de video hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Bridget Maasland koopt appartement voor ouders tegenover <em>Koffietijd</em>-studio Bridget Maasland heeft een appartement voor haar ouders gekocht, op een bijzondere plek in Amsterdam. Het ligt namelijk recht tegenover de studio van Koffietijd. Quinty Trustfull en Loretta Schrijver zijn in ieder geval blij met hun nieuwe overburen. Bekijk het fragment van Koffietijd in de video hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Video: Bridget Maasland koopt appartement in Amsterdam voor haar ouders Bekijk deze video » Video: Fred van Leer zou Bridget Maasland zijn als hij een vrouw was Bekijk deze video »
TV :
Zien: Bridget Maasland koopt appartement voor ouders tegenover Koffietijd-studio


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bridget Maasland koopt appartement voor ouders tegenover Koffietijd-studio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier