Stefano Keizers maakt kunst van afval: haar met glitternagellak (Koffietijd)

Stefano Keizers maakt kunst van afval: haar met glitternagellak (Koffietijd)

“Afval bestaat niet”, zegt Stefano Keizers in Koffietijd. De cabaretier laat dan ook zien hoe creatief je kunt zijn met afval. Keizers zoekt allerlei dingen die mensen weggooien en maakt hier kunst van. Zo heeft hij een kunstwerk gemaakt van een pluk haar en glitternagellak, en heeft hij een tomaat gedroogd en goud gespoten. “Echt een juweel om voor eeuwig te bewaren.”

Bekijk het fragment van Koffietijd in de video hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Stefano Keizers maakt kunst van afval: haar met glitternagellak (<em>Koffietijd</em>) “Afval bestaat niet”, zegt Stefano Keizers in Koffietijd. De cabaretier laat dan ook zien hoe creatief je kunt zijn met afval. Keizers zoekt allerlei dingen die mensen weggooien en maakt hier kunst van. Zo heeft hij een kunstwerk gemaakt van een pluk haar en glitternagellak, en heeft hij een tomaat gedroogd en goud gespoten. “Echt een juweel om voor eeuwig te bewaren.” Bekijk het fragment van Koffietijd in de video hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Hilarische beelden: Stefano Keizers moet plassen tijdens live-uitzending Humberto (video) Bekijk deze video » Humberto gemist? Stefano Keizers brengt de avondklok-protesten in beeld Bekijk deze video »
TV :
Stefano Keizers maakt kunst van afval: haar met glitternagellak (Koffietijd)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stefano Keizers maakt kunst van afval: haar met glitternagellak (Koffietijd) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier