Prince Charming gemist? Bekijk de grappigste momenten van seizoen 1

Prince Charming gemist? Bekijk de grappigste momenten van seizoen 1

Bekijk hier welke films en series in januari 2021 nieuw op Videoland te zien zijn.

Aan de datingshow Prince Charming is een einde gekomen. In dit Videoland-programma ging Marvin op zoek naar zijn droomman, en hij maakte tijdens dit liefdesavontuur van alles en nog wat mee. Hoog tijd om de grappigste momenten van dit eerste seizoen op een rijtje te zetten.

Bekijk de grappigste momenten van het eerste seizoen van Prince Charming in de video hieronder.

De online datingserie Prince Charming is te zien op Videoland.

<em>Prince Charming</em> gemist? Bekijk de grappigste momenten van seizoen 1 Bekijk hier welke films en series in januari 2021 nieuw op Videoland te zien zijn. Aan de datingshow Prince Charming is een einde gekomen. In dit Videoland-programma ging Marvin op zoek naar zijn droomman, en hij maakte tijdens dit liefdesavontuur van alles en nog wat mee. Hoog tijd om de grappigste momenten van dit eerste seizoen op een rijtje te zetten. Bekijk de grappigste momenten van het eerste seizoen van Prince Charming in de video hieronder. De online datingserie Prince Charming is te zien op Videoland. Prince Charming: moeder van Marvin heeft een duidelijke voorkeur Bekijk deze video » Zien: Rick van Prince Charming reageert op exit: "Niet heel verdrietig" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prince Charming gemist? Bekijk de grappigste momenten van seizoen 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier