Matthijs Gaat Door: André van Duin openhartig over lastige periode

Matthijs Gaat Door: André van Duin openhartig over lastige periode

André van Duin sprak zaterdag openhartig met Matthijs van Nieuwkerk over de lastige periode die hij onlangs doormaakte, nadat er darmkanker bij hem werd vastgesteld: "Ik heb gedacht, als het misgaat ga ik naar Martin toe." Daarmee refereerde de Omroep MAX-presentator aan zijn vorig jaar overleden echtgenoot Martin Elferink, die stierf aan botkanker.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 23 januari terugkijken.

<em>Matthijs Gaat Door</em>: André van Duin openhartig over lastige periode André van Duin sprak zaterdag openhartig met Matthijs van Nieuwkerk over de lastige periode die hij onlangs doormaakte, nadat er darmkanker bij hem werd vastgesteld: "Ik heb gedacht, als het misgaat ga ik naar Martin toe." Daarmee refereerde de Omroep MAX-presentator aan zijn vorig jaar overleden echtgenoot Martin Elferink, die stierf aan botkanker. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 23 januari terugkijken.
BNNVARA - Matthijs Gaat Door: André van Duin

In Matthijs Gaat Door vertelt André van Duin over het verlies van zijn geliefde Martin en zijn eigen strijd tegen darmkanker. 📺 Terugkijken? Dat kan via npostart.nl/BV_101404461

Posted by BNNVARA on Sunday, January 24, 2021
TV :
Matthijs Gaat Door: André van Duin openhartig over lastige periode


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs Gaat Door: André van Duin openhartig over lastige periode of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier