Aangrijpend moment De Wereld Van De Chinezen: eenzame man gevangen in eigen fabriek

Aangrijpend moment De Wereld Van De Chinezen: eenzame man gevangen in eigen fabriek

Ruben Terlou vertelt over een aangrijpend moment dat hij meemaakte toen hij de documentaire De Wereld Van De Chinezen maakte. In Madagaskar kwam hij een man tegen die gevangen zit in zijn eigen verlaten katoenfabriek. In de avonduren loopt hij buiten om zijn fabriek te beschermen tegen indringers en deze eenzame man laat de muziek horen die hij dan draait.

Bekijk het fragment van De Wereld Van De Chinezen hieronder.

De Wereld Van De Chinezen is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Wereld Van De Chinezen terugkijken bij Gids.tv.

Aangrijpend moment <em>De Wereld Van De Chinezen</em>: eenzame man gevangen in eigen fabriek Ruben Terlou vertelt over een aangrijpend moment dat hij meemaakte toen hij de documentaire De Wereld Van De Chinezen maakte. In Madagaskar kwam hij een man tegen die gevangen zit in zijn eigen verlaten katoenfabriek. In de avonduren loopt hij buiten om zijn fabriek te beschermen tegen indringers en deze eenzame man laat de muziek horen die hij dan draait. Bekijk het fragment van De Wereld Van De Chinezen hieronder. De Wereld Van De Chinezen is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Wereld Van De Chinezen terugkijken bij Gids.tv. De Wereld Van De Chinezen: meneer Lan had niets, is nu steenrijke nachtclubeigenaar Bekijk deze video » De Wereld Van De Chinezen: ‘Mijn droom is uitgewist door het leven’ Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aangrijpend moment De Wereld Van De Chinezen: eenzame man gevangen in eigen fabriek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier