Draadstaal: Simone (Chantal Janzen) steelt spotlight van de weerman

Draadstaal: Simone (Chantal Janzen) steelt spotlight van de weerman

In de uitzending van Draadstaal van zondag kwam een bekend gezicht voorbij, van niemand minder dan Chantal Janzen. En als weervrouw Simone stond zij haar mannetje.

Lees verder onder de video.

<em>Draadstaal</em>: Simone (Chantal Janzen) steelt spotlight van de weerman In de uitzending van Draadstaal van zondag kwam een bekend gezicht voorbij, van niemand minder dan Chantal Janzen. En als weervrouw Simone stond zij haar mannetje. Lees verder onder de video. Wie mag nou het weer presenteren in Draadstaal?De weerman (Jeroen van Koningsbrugge) was al vaker te zien in Draadstaal, hij presenteert het weer altijd op zijn eigen unieke manier. Hij is even vervangen door Simone, maar de weerman laat weten dat hij terug is en hij de presentatie weer kan overnemen. Maar Simone is niet van plan om zich zomaar opzij te laten zetten en steelt zijn spotlight... Bekijk het fragment van Draadstaal in de video hierboven. Draadstaal is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken bij Gids.tv. Draadstaal gemist? Ongemakkelijke First Date van Anke: ‘Ben je een darter?’ Bekijk deze video » Mandy en Lisa over avondklok in Draadstaal: ‘Niet meer pompestaven met Rodney?’ Bekijk deze video »

Wie mag nou het weer presenteren in Draadstaal?
De weerman (Jeroen van Koningsbrugge) was al vaker te zien in Draadstaal, hij presenteert het weer altijd op zijn eigen unieke manier. Hij is even vervangen door Simone, maar de weerman laat weten dat hij terug is en hij de presentatie weer kan overnemen. Maar Simone is niet van plan om zich zomaar opzij te laten zetten en steelt zijn spotlight...

Bekijk het fragment van Draadstaal in de video hierboven.

Draadstaal is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Draadstaal: Simone (Chantal Janzen) steelt spotlight van de weerman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier