Ferd Grapperhaus is woedend op relschoppers: ‘Er komen schadeclaims’ (video)

Ferd Grapperhaus is woedend op relschoppers: ‘Er komen schadeclaims’ (video)

Ferd Grapperhaus is woest over de rellen van afgelopen weekend. Gewelddadige relschoppers gingen massaal de straat op om te 'protesteren' tegen de avondklok. De demissionair minister van Justitie en Veiligheid spreekt over ‘puur criminelen’ die onder meer brandstichtten en plunderden. “Het is gewoon crimineel gedrag, dat gaan we niet tolereren.” Grapperhaus spreekt van een ‘verzwarende omstandigheid’ omdat 99% van de Nederlanders zich wel aan de coronamaatregelen houdt. “Er komen ook schadeclaims.”

Bekijk de reactie van een boze Ferd Grapperhaus in de video van De Telegraaf hieronder.

Ferd Grapperhaus is woedend op <em>relschoppers</em>: ‘Er komen schadeclaims’ (video) Ferd Grapperhaus is woest over de rellen van afgelopen weekend. Gewelddadige relschoppers gingen massaal de straat op om te 'protesteren' tegen de avondklok. De demissionair minister van Justitie en Veiligheid spreekt over ‘puur criminelen’ die onder meer brandstichtten en plunderden. “Het is gewoon crimineel gedrag, dat gaan we niet tolereren.” Grapperhaus spreekt van een ‘verzwarende omstandigheid’ omdat 99% van de Nederlanders zich wel aan de coronamaatregelen houdt. “Er komen ook schadeclaims.” Bekijk de reactie van een boze Ferd Grapperhaus in de video van De Telegraaf hieronder. Video: Dave Roelvink doet opnieuw verslag van rellen Museumplein Amsterdam Bekijk deze video » Zien: inwoners Eindhoven ruimen zelf de stad op na rellen van zondag Bekijk deze video »
Politiek :
Ferd Grapperhaus is woedend op relschoppers: ‘Er komen schadeclaims’ (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ferd Grapperhaus is woedend op relschoppers: ‘Er komen schadeclaims’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier