Zien: waren de rellen in de Schilderswijk het werk van Batmans vijand de Joker?

Zien: waren de rellen in de Schilderswijk het werk van Batmans vijand de Joker?

Het zal niemand ontgaan zijn: in heel Nederland was het zondag (24 januari) zeer onrustig. Honderden mensen protesteerden in verschillende steden tegen de avondklok, maar dat ontaardde al snel in rellen. Zat de grootste vijand van Batman, de Joker, wellicht achter deze rellen?

Lees verder onder de video.

Zien: waren de rellen in de <em>Schilderswijk</em> het werk van Batmans vijand de Joker? Het zal niemand ontgaan zijn: in heel Nederland was het zondag (24 januari) zeer onrustig. Honderden mensen protesteerden in verschillende steden tegen de avondklok, maar dat ontaardde al snel in rellen. Zat de grootste vijand van Batman, de Joker, wellicht achter deze rellen? Lees verder onder de video. Brandstichting en geweldOp de dag van de rellen zijn er direct enkele creatievelingen aan de slag gegaan. Zij hebben beelden uit de film Joker, met Joaquin Phoenix in de hoofdrol, gebruikt en daaronder het geluid van Nederlandse journaallezers geplakt. Ook zijn beelden te zien van brandstichting en geweld in de Haagse Schilderswijk. De Joker zag dat het goed was... Bekijk de opmerkelijke video hierboven. Bekijk ook Video: Vernielingen Albert Heijn in Tilburg, alles kort en klein geslagen Bekijk deze video » Zien: ook avondklok-rellen in Enschede, stadsbus belaagd door relschoppers Bekijk deze video » Video: Dave Roelvink doet opnieuw verslag van rellen Museumplein Amsterdam Bekijk deze video »
Viral :
Zien: waren de rellen in de Schilderswijk het werk van Batmans vijand de Joker?

Brandstichting en geweld
Op de dag van de rellen zijn er direct enkele creatievelingen aan de slag gegaan. Zij hebben beelden uit de film Joker, met Joaquin Phoenix in de hoofdrol, gebruikt en daaronder het geluid van Nederlandse journaallezers geplakt. Ook zijn beelden te zien van brandstichting en geweld in de Haagse Schilderswijk. De Joker zag dat het goed was...

Bekijk de opmerkelijke video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV