Zien: inwoners Eindhoven ruimen zelf de stad op na rellen van zondag

Zien: inwoners Eindhoven ruimen zelf de stad op na rellen van zondag

Gelukkig wonen er ook nog normale mensen in Eindhoven. Dat bleek vandaag wel, een dag na de rellen van zondag 24 januari. Het centrum van de Brabantse stad werd kort en klein geslagen door een meute hooligans, maar vandaag gingen 'normale' Eindhovenaren de straat op om de rotzooi op te ruimen.

Lees verder onder de video.

Zien: inwoners <em>Eindhoven</em> ruimen zelf de stad op na rellen van zondag Gelukkig wonen er ook nog normale mensen in Eindhoven. Dat bleek vandaag wel, een dag na de rellen van zondag 24 januari. Het centrum van de Brabantse stad werd kort en klein geslagen door een meute hooligans, maar vandaag gingen 'normale' Eindhovenaren de straat op om de rotzooi op te ruimen. Lees verder onder de video. WoedendBij veel mensen die vandaag de troep van anderen opruimen klinkt nog altijd boosheid door. Een vrouw vertelt dat ze woedend naar de beelden van 'haar' stad heeft gekeken en hoe haar stadsgenoten het centrum vernielden. Een andere man zegt dat hij 's avonds in ieder geval kan vertellen dat hij iets nuttigs heeft gedaan. Want je zou maar moeten vertellen dat je als volwassen man met stenen naar de politie hebt gegooid... Bekijk de beelden van Omroep Brabant hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: rellen in Eindhoven houden aan Bekijk deze video » Zien: Verklaring burgemeester John Jorritsma (Eindhoven) over demonstraties Bekijk deze video » Video: waterkanon Eindhoven spuit vrouw tegen muur Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: inwoners Eindhoven ruimen zelf de stad op na rellen van zondag

Woedend
Bij veel mensen die vandaag de troep van anderen opruimen klinkt nog altijd boosheid door. Een vrouw vertelt dat ze woedend naar de beelden van 'haar' stad heeft gekeken en hoe haar stadsgenoten het centrum vernielden. Een andere man zegt dat hij 's avonds in ieder geval kan vertellen dat hij iets nuttigs heeft gedaan. Want je zou maar moeten vertellen dat je als volwassen man met stenen naar de politie hebt gegooid...

Bekijk de beelden van Omroep Brabant hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV