Bling Empire: cast vertelt hoe het nu met ze gaat, zijn Kelly en Andrew nog samen?

Bling Empire: cast vertelt hoe het nu met ze gaat, zijn Kelly en Andrew nog samen?

Bekijk hier de trailer van Bling Empire.

Sinds 15 januari kun je bij Netflix kijken naar Bling Empire. Deze realityserie volgt een groep rijke Aziatisch-Amerikaanse vrienden uit Los Angeles. Ze zijn dol op glitter en glamour maar in de serie komen ook heel wat geheimen aan het licht. In een video laten de castleden weten hoe hun leven is veranderd en hoe het nu met ze gaat. Zo onthullen Kelly en Andrew of ze nog steeds samenzijn, en blijkt of de roem bij Baby G naar het hoofd is gestegen.

Bling Empire is nu te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je zien hoe het nu met de cast van Bling Empire gaat.

<em>Bling Empire</em>: cast vertelt hoe het nu met ze gaat, zijn Kelly en Andrew nog samen? Bekijk hier de trailer van Bling Empire. Sinds 15 januari kun je bij Netflix kijken naar Bling Empire. Deze realityserie volgt een groep rijke Aziatisch-Amerikaanse vrienden uit Los Angeles. Ze zijn dol op glitter en glamour maar in de serie komen ook heel wat geheimen aan het licht. In een video laten de castleden weten hoe hun leven is veranderd en hoe het nu met ze gaat. Zo onthullen Kelly en Andrew of ze nog steeds samenzijn, en blijkt of de roem bij Baby G naar het hoofd is gestegen. Bling Empire is nu te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je zien hoe het nu met de cast van Bling Empire gaat. Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan Bekijk deze video » Suits seizoen 8 vervolgt vanaf zaterdag op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Bling Empire: cast vertelt hoe het nu met ze gaat, zijn Kelly en Andrew nog samen?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bling Empire: cast vertelt hoe het nu met ze gaat, zijn Kelly en Andrew nog samen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier