Hilarische beelden: relschopper in Eindhoven maakt nu al schwalbe van het jaar

Hilarische beelden: relschopper in Eindhoven maakt nu al schwalbe van het jaar

Hoe verschrikkelijk de rellen van zondag ook waren, ze leveren ook hilarische beelden op. Sommige relschoppers zetten zichzelf namelijk enorm voor gek, zonder dat ze het zelf doorhebben. Zo was er in Eindhoven één 'coronahooligan' die nu al de schwalbe van het jaar maakte door na een kleine tikje van een politiebusje op de grond te vallen.

Bekijk de hilarische beelden uit Eindhoven hieronder.

Hilarische beelden: <em>relschopper</em> in Eindhoven maakt nu al schwalbe van het jaar Hoe verschrikkelijk de rellen van zondag ook waren, ze leveren ook hilarische beelden op. Sommige relschoppers zetten zichzelf namelijk enorm voor gek, zonder dat ze het zelf doorhebben. Zo was er in Eindhoven één 'coronahooligan' die nu al de schwalbe van het jaar maakte door na een kleine tikje van een politiebusje op de grond te vallen. Bekijk de hilarische beelden uit Eindhoven hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: rellen in Eindhoven houden aan Bekijk deze video » Video: waterkanon Eindhoven spuit vrouw tegen muur Bekijk deze video » Zien: inwoners Eindhoven ruimen zelf de stad op na rellen van zondag Bekijk deze video »
Viral :
Hilarische beelden: relschopper in Eindhoven maakt nu al schwalbe van het jaar


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: relschopper in Eindhoven maakt nu al schwalbe van het jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier