Draadstaal: Bertho stomdronken in First Dates: ‘Lang geleden dat ik met vrouw sprak’

Draadstaal: Bertho stomdronken in First Dates: ‘Lang geleden dat ik met vrouw sprak’

Bertho is niet helemaal helder meer in First Dates, zo is te zien in Draadstaal. Hij is erg nerveus voor zijn blind date en bestelt de ene whisky na de andere. “Het is lang geleden dat ik een gesprek heb gevoerd met een vrouw”, stamelt hij.

Bekijk het fragment van Draadstaal in de video hieronder.

Draadstaal is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken bij Gids.tv.

<em>Draadstaal</em>: Bertho stomdronken in <em>First Dates</em>: ‘Lang geleden dat ik met vrouw sprak’ Bertho is niet helemaal helder meer in First Dates, zo is te zien in Draadstaal. Hij is erg nerveus voor zijn blind date en bestelt de ene whisky na de andere. “Het is lang geleden dat ik een gesprek heb gevoerd met een vrouw”, stamelt hij. Bekijk het fragment van Draadstaal in de video hieronder. Draadstaal is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken bij Gids.tv. Mandy en Lisa over avondklok in Draadstaal: ‘Niet meer pompestaven met Rodney?’ Bekijk deze video » Draadstaal: Simone (Chantal Janzen) steelt spotlight van de weerman Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Draadstaal: Bertho stomdronken in First Dates: ‘Lang geleden dat ik met vrouw sprak’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier