Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar rellen bij ziekenhuis Enschede

Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar rellen bij ziekenhuis Enschede

Bekijk hier beelden van avondklok-rellen in Enschede van afgelopen weekend.

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), heeft weer een update gegeven over hoe het nu in de ziekenhuizen gaat met betrekking tot het coronavirus. Ook vertelt Kuipers dat hij ‘met afgrijzen’ naar de rellen bij een ziekenhuis in Enschede heeft gekeken. “In de eerste golf was het applaus voor de medewerkers in de zorg”, zegt Kuipers. “Er wordt nu nog steeds net zo hard gewerkt en voor mensen al heel erg lang. Al maandenlang. Dat mensen hun agressie op ziekenhuizen richten is vreselijk.”

Bekijk de hele update van Ernst Kuipers in de video van NU.nl hieronder.

Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar <em>rellen bij ziekenhuis</em> Enschede Bekijk hier beelden van avondklok-rellen in Enschede van afgelopen weekend. Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), heeft weer een update gegeven over hoe het nu in de ziekenhuizen gaat met betrekking tot het coronavirus. Ook vertelt Kuipers dat hij ‘met afgrijzen’ naar de rellen bij een ziekenhuis in Enschede heeft gekeken. “In de eerste golf was het applaus voor de medewerkers in de zorg”, zegt Kuipers. “Er wordt nu nog steeds net zo hard gewerkt en voor mensen al heel erg lang. Al maandenlang. Dat mensen hun agressie op ziekenhuizen richten is vreselijk.” Bekijk de hele update van Ernst Kuipers in de video van NU.nl hieronder. Vreselijke beelden: Winkels in station Eindhoven compleet verwoest (video) Bekijk deze video » Hilarische beelden: relschopper in Eindhoven maakt nu al schwalbe van het jaar Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar rellen bij ziekenhuis Enschede


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar rellen bij ziekenhuis Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier