Video: Hugo de Jonge noemt tegenvallende levering vaccin AstraZeneca ‘een domper’

Video: Hugo de Jonge noemt tegenvallende levering vaccin AstraZeneca ‘een domper’

Er was veel hoop gevestigd op grote leveringen van het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca. Maar door tegenvallende leveringen van het vaccin moet Nederland net als andere EU-lidstaten weer kijken naar de volgorde en het tempo van inenting. De minister noemt dit nieuws ‘een domper’, al vindt hij ook dat we niet ‘te somber’ moeten worden. Hij verwacht dat tegen de lente de meest kwetsbare mensen en de mensen die voor hen zorgen zijn gevaccineerd.

Bekijk het verhaal van Hugo de Jonge over de vertraging van de levering van coronavaccins in de video van het AD hieronder.

Video: <em>Hugo de Jonge</em> noemt tegenvallende levering vaccin AstraZeneca ‘een domper’ Er was veel hoop gevestigd op grote leveringen van het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca. Maar door tegenvallende leveringen van het vaccin moet Nederland net als andere EU-lidstaten weer kijken naar de volgorde en het tempo van inenting. De minister noemt dit nieuws ‘een domper’, al vindt hij ook dat we niet ‘te somber’ moeten worden. Hij verwacht dat tegen de lente de meest kwetsbare mensen en de mensen die voor hen zorgen zijn gevaccineerd. Bekijk het verhaal van Hugo de Jonge over de vertraging van de levering van coronavaccins in de video van het AD hieronder. Op1 gemist? Vaccinatieplan zorgt binnen ziekenhuizen voor veel discussie Bekijk deze video » Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar rellen bij ziekenhuis Enschede Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Hugo de Jonge noemt tegenvallende levering vaccin AstraZeneca ‘een domper’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Hugo de Jonge noemt tegenvallende levering vaccin AstraZeneca ‘een domper’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier