Sciencefictionfilm Mortal Engines maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Sciencefictionfilm Mortal Engines maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Bekijk hier waar je de sciencefictionfilm Mortal Engines kunt streamen.

Maandagavond kun je lekker thuis op de bank kijken naar de sciencefictionfilm Mortal Engines. Dit is een Nieuw-Zeelands-Amerikaanse post-apocalyptische film uit 2018, die is gebaseerd op het eerste boek van de Levende Steden-boekenreeks van Philip Reeve. De wereld is in het verhaal compleet veranderd, de aarde is onvruchtbaar door de zogeheten Zestig-Minutenoorlog. Natuurlijke brandstoffen zijn schaars en steden zijn uitgegroeid tot ‘stads-staten’ die rondzwerven, op zoek naar brandstoffen van andere steden. In Mortal Engines ontmoet Tom de mysterieuze vrouw Hester en samen proberen ze deze verwoestende wereld te veranderen.

Mortal Engines is maandag 25 januari om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Mortal Engines bekijken.

Sciencefictionfilm <em>Mortal Engines</em> maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer Bekijk hier waar je de sciencefictionfilm Mortal Engines kunt streamen. Maandagavond kun je lekker thuis op de bank kijken naar de sciencefictionfilm Mortal Engines. Dit is een Nieuw-Zeelands-Amerikaanse post-apocalyptische film uit 2018, die is gebaseerd op het eerste boek van de Levende Steden-boekenreeks van Philip Reeve. De wereld is in het verhaal compleet veranderd, de aarde is onvruchtbaar door de zogeheten Zestig-Minutenoorlog. Natuurlijke brandstoffen zijn schaars en steden zijn uitgegroeid tot ‘stads-staten’ die rondzwerven, op zoek naar brandstoffen van andere steden. In Mortal Engines ontmoet Tom de mysterieuze vrouw Hester en samen proberen ze deze verwoestende wereld te veranderen. Mortal Engines is maandag 25 januari om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Mortal Engines bekijken. Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan Bekijk deze video » Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Sciencefictionfilm Mortal Engines maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sciencefictionfilm Mortal Engines maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV