Zien: Hesdy Gerges verklaart oorlog aan Rico Verhoeven voor Glory-gevecht

Zien: Hesdy Gerges verklaart oorlog aan Rico Verhoeven voor Glory-gevecht

GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.

Deze week is het zo ver; twee aartsrivalen met publieke ruzies in het verleden staan tegenover elkaar in de boxring! Aangezien Jamal Ben Saddik twee weken van tevoren de wedstrijd heeft afgezegd vanwege een blessure, is Hesdy Gerges de nieuwe tegenstander van Rico Verhoeven.

Oorlog voeren
Hesdy Gerges is klaar voor het gevecht tegen kickboxkampioen Rico Verhoeven. Hij roept zijn volgers op Instagram op om hem te supporten tijdens het gevecht. Daarbij doet hij de belofte oorlog te gaan voeren tegen Verhoeven. Aangezien de heren niet elkaars grootste fans zijn, zal het een spannend gevecht worden!

Zien: <em>Hesdy Gerges</em> verklaart oorlog aan Rico Verhoeven voor Glory-gevecht GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Deze week is het zo ver; twee aartsrivalen met publieke ruzies in het verleden staan tegenover elkaar in de boxring! Aangezien Jamal Ben Saddik twee weken van tevoren de wedstrijd heeft afgezegd vanwege een blessure, is Hesdy Gerges de nieuwe tegenstander van Rico Verhoeven. Oorlog voerenHesdy Gerges is klaar voor het gevecht tegen kickboxkampioen Rico Verhoeven. Hij roept zijn volgers op Instagram op om hem te supporten tijdens het gevecht. Daarbij doet hij de belofte oorlog te gaan voeren tegen Verhoeven. Aangezien de heren niet elkaars grootste fans zijn, zal het een spannend gevecht worden! Bekijk de video van Hesdy Gerges hierboven. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Bekijk ook Zien: ruziemaker Hesdy Gerges nieuwe tegenstander Rico Verhoeven 30 januari Bekijk deze video » Jinek gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’ Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Hesdy Gerges verklaart oorlog aan Rico Verhoeven voor Glory-gevecht

Bekijk de video van Hesdy Gerges hierboven.

Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hesdy Gerges verklaart oorlog aan Rico Verhoeven voor Glory-gevecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier