Zien: Dave Roelvink gaat voortaan als 'journalist' naar demonstraties

Zien: Dave Roelvink gaat voortaan als 'journalist' naar demonstraties

Dave Roelvink is de afgelopen dagen veel in het nieuws geweest. Hij filmde een groot deel van de demonstraties tegen de coronamaatregelen, terwijl hij op zijn slippers tussen de demonstranten doorliep. In EditieNL legde hij eerder uit dat hij toevallig 'op het goede moment' aanwezig was, aangezien de demonstraties voor zijn huis gebeurden.

Onderscheid tussen demonstranten en pers
Gisteren was hij aanwezig op het Museumplein en bracht weer verslag uit als ware reporter, aldus de Amsterdammer. Volgens experts is er geen onderscheid te maken tussen hem en de demonstranten, waardoor hij als demonstrant behandeld werd. Roelvink vertelt op zijn Instagram dat hij voortaan met een zelfgemaakte Perspas om zijn nek verslag zal uitbrengen.

Bekijk de video van Dave Roelvink hieronder.

Zien: <em>Dave Roelvink</em> gaat voortaan als 'journalist' naar demonstraties Dave Roelvink is de afgelopen dagen veel in het nieuws geweest. Hij filmde een groot deel van de demonstraties tegen de coronamaatregelen, terwijl hij op zijn slippers tussen de demonstranten doorliep. In EditieNL legde hij eerder uit dat hij toevallig 'op het goede moment' aanwezig was, aangezien de demonstraties voor zijn huis gebeurden. Onderscheid tussen demonstranten en persGisteren was hij aanwezig op het Museumplein en bracht weer verslag uit als ware reporter, aldus de Amsterdammer. Volgens experts is er geen onderscheid te maken tussen hem en de demonstranten, waardoor hij als demonstrant behandeld werd. Roelvink vertelt op zijn Instagram dat hij voortaan met een zelfgemaakte Perspas om zijn nek verslag zal uitbrengen. Bekijk de video van Dave Roelvink hieronder. Bekijk ook Zien: Dave Roelvink geslagen met knuppel tijdens rellen Museumplein Amsterdam Bekijk deze video » Video: Dave Roelvink doet opnieuw verslag van rellen Museumplein Amsterdam Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV