Talkshow M gemist? Jan Struijs over de onvoorspelbaarheid van rellen

Talkshow M gemist? Jan Struijs over de onvoorspelbaarheid van rellen

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Jan Struijs over de onvoorspelbaarheid van rellen Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De voorzitter van de Nederlandse Politiebond, Jan Struijs, is te gast bij M. Hij vertelt over de noodtoestanden in diverse steden van het afgelopen weekend. Er was uiteraard onrust voorspeld voor dit weekend, aangezien de avondklok in zou gaan. Hij vertelt dat er veel situaties zijn die je kunt voorkomen, maar anderen zijn zo onvoorspelbaar dat hier niet op in te spelen valt. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Talkshow M gemist? Jan Struijs over de onvoorspelbaarheid van rellen

De voorzitter van de Nederlandse Politiebond, Jan Struijs, is te gast bij M. Hij vertelt over de noodtoestanden in diverse steden van het afgelopen weekend. Er was uiteraard onrust voorspeld voor dit weekend, aangezien de avondklok in zou gaan. Hij vertelt dat er veel situaties zijn die je kunt voorkomen, maar anderen zijn zo onvoorspelbaar dat hier niet op in te spelen valt.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Jan Struijs over de onvoorspelbaarheid van rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier