RTL Boulevard: Rellen voor huis Nikkie Plessen: 'Het was heel beangstigend'

RTL Boulevard: Rellen voor huis Nikkie Plessen: 'Het was heel beangstigend'

De laatste dagen zijn er in Nederland meerdere rellen naar aanleiding van het invoeren van de avondklok. Vlak voor het huis van Nikkie Plessen waren ook meerdere demonstranten. Nikkie vertelt in RTL Boulevard dat ze met haar zoontje in het Vondelpark liep en dat ze de situatie zeer beangstigend vond. Toch begrijpt ze wel dat mensen ontevreden zijn, voornamelijk jongeren, omdat ze niet gehoord worden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Rellen voor huis Nikkie Plessen: 'Het was heel beangstigend' De laatste dagen zijn er in Nederland meerdere rellen naar aanleiding van het invoeren van de avondklok. Vlak voor het huis van Nikkie Plessen waren ook meerdere demonstranten. Nikkie vertelt in RTL Boulevard dat ze met haar zoontje in het Vondelpark liep en dat ze de situatie zeer beangstigend vond. Toch begrijpt ze wel dat mensen ontevreden zijn, voornamelijk jongeren, omdat ze niet gehoord worden. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: woeste Eindhovenaren reageren op rellen: "Afschieten die handel!" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Rellen voor huis Nikkie Plessen: 'Het was heel beangstigend'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Rellen voor huis Nikkie Plessen: 'Het was heel beangstigend' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier