Talkshow M gemist? Jan Struijs: "Spreek niet direct over een burgeroorlog!"

Talkshow M gemist? Jan Struijs: "Spreek niet direct over een burgeroorlog!"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Jan Struijs: &quot;Spreek niet direct over een burgeroorlog!&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond, spreekt bij M over de rellen van het afgelopen weekend. Hij vindt het moeilijk om te horen dat men direct grote woorden hangt aan deze situatie. Hij wil dan ook absoluut niet spreken van een burgeroorlog, omdat dit soort termen meer agressief gedrag aanwakkeren. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Jan Struijs: "Spreek niet direct over een burgeroorlog!"

Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond, spreekt bij M over de rellen van het afgelopen weekend. Hij vindt het moeilijk om te horen dat men direct grote woorden hangt aan deze situatie. Hij wil dan ook absoluut niet spreken van een burgeroorlog, omdat dit soort termen meer agressief gedrag aanwakkeren.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Jan Struijs: "Spreek niet direct over een burgeroorlog!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier