Zien: dit is het nieuwe team van Het Geheim van de Meester (AVROTROS)

Zien: dit is het nieuwe team van Het Geheim van de Meester (AVROTROS)

Zien: dit is het nieuwe team van <em>Het Geheim van de Meester</em> (AVROTROS) Het team van het AVROTROS-programma Het geheim van de Meester is voor het vierde seizoen vernieuwd. Kunstenaar Lisa Wiersma en wetenschapshistoricus Thijs Hagendijk versterken het team van oudgedienden Joris Dik, materiaaldeskundige, en restaurator Michel van de Laar in hun zoektocht naar het geheim achter Nederlands grootste meesterwerken. Het nieuwe seizoen van Het Geheim van de Meester is vanaf dinsdag 26 januari te zien op NPO2. Je kan alle afleveringen van Het Geheim van de Meester terugkijken bij Gids.tv. Het Geheim van de Meester in 2021 terug op tv, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit is het nieuwe team van Het Geheim van de Meester (AVROTROS)

Het team van het AVROTROS-programma Het geheim van de Meester is voor het vierde seizoen vernieuwd. Kunstenaar Lisa Wiersma en wetenschapshistoricus Thijs Hagendijk versterken het team van oudgedienden Joris Dik, materiaaldeskundige, en restaurator Michel van de Laar in hun zoektocht naar het geheim achter Nederlands grootste meesterwerken.

Het nieuwe seizoen van Het Geheim van de Meester is vanaf dinsdag 26 januari te zien op NPO2. Je kan alle afleveringen van Het Geheim van de Meester terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit is het nieuwe team van Het Geheim van de Meester (AVROTROS) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier