Spectaculaire video: snowkiter verrast door lawine

Spectaculaire video: snowkiter verrast door lawine

De Franse snowkiter Laurent heeft iets bizars meegemaakt. Op 20 januari 2021 was hij met een vriend aan het snowkiten (kitesurfen op sneeuw), toen er precies op die plek een lawine ontstond. Dit levert spectaculaire, maar vooral beangstigende beelden op.

Spectaculaire video: <em>snowkiter</em> verrast door lawine De Franse snowkiter Laurent heeft iets bizars meegemaakt. Op 20 januari 2021 was hij met een vriend aan het snowkiten (kitesurfen op sneeuw), toen er precies op die plek een lawine ontstond. Dit levert spectaculaire, maar vooral beangstigende beelden op. Beiden overleven de lawineZowel Laurent als zijn vriend Lionel overleven de lawine. Zijn vriend kwam bijna een meter onder de sneeuw te liggen, maar heeft mede door zijn apparatuur zichzelf weten te bevrijden. Laurent deelt zijn video op YouTube om aandacht te vragen voor de veiligheidsmaatregelen voor gelijksoortige sporters. Bekijk de video van Laurent hierboven. Storm Ciara: Kitesurfer trotseert weer bij Zandvoort Bekijk deze video » Sanne Hans in Jinek: ‘Ik ben een leven aan het opbouwen naast Miss Montreal’ Bekijk deze video »
Viral :
Spectaculaire video: snowkiter verrast door lawine

Beiden overleven de lawine
Zowel Laurent als zijn vriend Lionel overleven de lawine. Zijn vriend kwam bijna een meter onder de sneeuw te liggen, maar heeft mede door zijn apparatuur zichzelf weten te bevrijden. Laurent deelt zijn video op YouTube om aandacht te vragen voor de veiligheidsmaatregelen voor gelijksoortige sporters.

Bekijk de video van Laurent hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire video: snowkiter verrast door lawine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV