RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Snap verbazing over rellen niet"

RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Snap verbazing over rellen niet"

Politici zijn verbaasd en gechoqueerd na de enorme rellen in meerdere delen van het land vanwege de avondklok. Zelfs buitenlandse media hebben verontwaardigd gereageerd. Peter R. de Vries is aanwezig bij RTL Boulevard en begrijpt niet dat men zo verbaasd is over deze chaos.

<em>RTL Boulevard</em>: Peter R. de Vries: &quot;Snap verbazing over rellen niet&quot; Politici zijn verbaasd en gechoqueerd na de enorme rellen in meerdere delen van het land vanwege de avondklok. Zelfs buitenlandse media hebben verontwaardigd gereageerd. Peter R. de Vries is aanwezig bij RTL Boulevard en begrijpt niet dat men zo verbaasd is over deze chaos. Radicaal topje van de ijsberg"Het begint al met het feit dat je het niet wilt begrijpen. Ik keur het ook af, maar dit is een radicaal topje van een ijsberg aan mensen bij wie er geen draagvlak meer is," aldus De Vries. Er is een behoorlijk grote groep van mensen die het niet meer trekt en bij wie er onbegrip bestaat over de aanpak van het kabinet. Volgens hem gaat er geen einde komen aan deze chaos, wanneer je het gevoel van deze mensen niet begrijpt. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Snap verbazing over rellen niet"

Radicaal topje van de ijsberg
"Het begint al met het feit dat je het niet wilt begrijpen. Ik keur het ook af, maar dit is een radicaal topje van een ijsberg aan mensen bij wie er geen draagvlak meer is," aldus De Vries. Er is een behoorlijk grote groep van mensen die het niet meer trekt en bij wie er onbegrip bestaat over de aanpak van het kabinet. Volgens hem gaat er geen einde komen aan deze chaos, wanneer je het gevoel van deze mensen niet begrijpt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Snap verbazing over rellen niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier