Rellen in Haagse Schilderswijk: "Vanavond weer genieten van chaos" (video)

Rellen in Haagse Schilderswijk: "Vanavond weer genieten van chaos" (video)

Molotovcocktails vlogen door de lucht, scooters werden verbrand, fietsen vlogen over straat en een motoragent moest op de vlucht voor een rellende menigte; het was zondagavond één grote puinhoop in de Haagse Schilderswijk. Lousje van PowNed peilt de mening van meerdere Hagenezen, die opvallend uiteen liggen. De een geniet van het geweld en is blij dat mensen voor zichzelf opkomen, de ander vindt een avondklok prima en vindt het geweld crimineel gedrag.

Bekijk de video van Powned hieronder.

Rellen in <em>Haagse Schilderswijk</em>: &quot;Vanavond weer genieten van chaos&quot; (video) Molotovcocktails vlogen door de lucht, scooters werden verbrand, fietsen vlogen over straat en een motoragent moest op de vlucht voor een rellende menigte; het was zondagavond één grote puinhoop in de Haagse Schilderswijk. Lousje van PowNed peilt de mening van meerdere Hagenezen, die opvallend uiteen liggen. De een geniet van het geweld en is blij dat mensen voor zichzelf opkomen, de ander vindt een avondklok prima en vindt het geweld crimineel gedrag. Bekijk de video van Powned hieronder. Bekijk ook Nederlanders over avondklok: "Zonder vaccin straks naar concentratiekamp" Bekijk deze video » PowNed: Demonstratie Museumplein loopt volledig uit de hand (video) Bekijk deze video »
Viral :
Rellen in Haagse Schilderswijk: "Vanavond weer genieten van chaos" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rellen in Haagse Schilderswijk: "Vanavond weer genieten van chaos" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier