Zien: dit zijn de gasten van Op1 van maandag: o.a. Femke Halsema en Henk Krol

Zien: dit zijn de gasten van Op1 van maandag: o.a. Femke Halsema en Henk Krol

Hieronder zie je de promo van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit zijn de gasten van <em>Op1</em> van maandag: o.a. Femke Halsema en Henk Krol Hieronder zie je de promo van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Het is vanavond (25 januari) weer tijd voor een nieuwe uitzending van Op1, gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg. De gasten: onder andere Femke Halsema, Henk Krol en Xander van der Wulp. In de video hierboven zie je alle gasten van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: dit zijn de gasten van Op1 van maandag: o.a. Femke Halsema en Henk Krol

Het is vanavond (25 januari) weer tijd voor een nieuwe uitzending van Op1, gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg. De gasten: onder andere Femke Halsema, Henk Krol en Xander van der Wulp.

In de video hierboven zie je alle gasten van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit zijn de gasten van Op1 van maandag: o.a. Femke Halsema en Henk Krol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier