Zien: hilarische blunder Sophie Milzink: "Je hoeft niet naar huis vannacht!"

Zien: hilarische blunder Sophie Milzink: "Je hoeft niet naar huis vannacht!"

In de online serie 'Platenbazen' van Radio 538 strijden twee teams tegen elkaar voor de winst. In de derde aflevering van het derde seizoen moeten de teams een nummer van Marco Borsato afmaken. Sophie Milzink denkt dat het "Je hoeft niet naar huis vannacht" is, maar eigenlijk is het "Vrij zijn". Wanneer de muziek stopt, zingt Milzink vol overtuiging het refrein van het eerste nummer. Haar tegenstanders komen niet meer bij van het lachen.

Bekijk de hilarische video van Sophie Milzink hieronder.

Zien: hilarische blunder <em>Sophie Milzink:</em> &quot;Je hoeft niet naar huis vannacht!&quot; In de online serie 'Platenbazen' van Radio 538 strijden twee teams tegen elkaar voor de winst. In de derde aflevering van het derde seizoen moeten de teams een nummer van Marco Borsato afmaken. Sophie Milzink denkt dat het "Je hoeft niet naar huis vannacht" is, maar eigenlijk is het "Vrij zijn". Wanneer de muziek stopt, zingt Milzink vol overtuiging het refrein van het eerste nummer. Haar tegenstanders komen niet meer bij van het lachen. Bekijk de hilarische video van Sophie Milzink hieronder. Bekijk ook Sophie Milzink: "Ik vond Mark Rutte altijd een beetje een kneus" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: hilarische blunder Sophie Milzink: "Je hoeft niet naar huis vannacht!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier