Johan Derksen in Veronica Inside over avondklok-rellen: "Het zijn altijd de capuchonnetjes"

Johan Derksen in Veronica Inside over avondklok-rellen: "Het zijn altijd de capuchonnetjes"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

De heren van Veronica Inside hebben, net als veel mensen, vol afschuw gekeken naar de rellen van afgelopen dagen in onder andere Amsterdam, Eindhoven en Urk.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em> over avondklok-rellen: &quot;Het zijn altijd de <em>capuchonnetjes</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. De heren van Veronica Inside hebben, net als veel mensen, vol afschuw gekeken naar de rellen van afgelopen dagen in onder andere Amsterdam, Eindhoven en Urk. Lees verder onder de video. HooligansVolgens Johan Derksen hebben de rellen niets te maken met demonstreren tegen de avondklok. "Het is net zoals bij de voetbalstadions, het zijn altijd de capuchonnetjes." Daarmee bedoelt Derksen dat de relschoppers gewoon hooligans zijn, die de avondklok als excuus gebruiken voor vandalisme. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in Veronica Inside over avondklok-rellen: "Het zijn altijd de capuchonnetjes"

Hooligans
Volgens Johan Derksen hebben de rellen niets te maken met demonstreren tegen de avondklok. "Het is net zoals bij de voetbalstadions, het zijn altijd de capuchonnetjes." Daarmee bedoelt Derksen dat de relschoppers gewoon hooligans zijn, die de avondklok als excuus gebruiken voor vandalisme.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside over avondklok-rellen: "Het zijn altijd de capuchonnetjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier