Wim Kieft bij Veronica Inside: "Stengs redt het niet in buitenland"

Wim Kieft bij Veronica Inside: "Stengs redt het niet in buitenland"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Wim Kieft bij <em>Veronica Inside</em>: &quot;Stengs redt het niet in buitenland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. De heren van Veronica Inside analyseren het spel van Calvin Stengs van AZ. Johan Derksen gunt hem een mooie carrière, maar is ook kritisch. Dat is Wim Kieft ook: "Stengs moet nog veel overwinnen om een topspeler te worden. Hij redt het niet in het buitenland." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Wim Kieft bij Veronica Inside: "Stengs redt het niet in buitenland"

De heren van Veronica Inside analyseren het spel van Calvin Stengs van AZ. Johan Derksen gunt hem een mooie carrière, maar is ook kritisch. Dat is Wim Kieft ook: "Stengs moet nog veel overwinnen om een topspeler te worden. Hij redt het niet in het buitenland."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft bij Veronica Inside: "Stengs redt het niet in buitenland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier