Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd

Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd

Voor de tweede avond op rij is het onrustig in verschillende Nederlandse steden.

Bekijk ook de beelden van de rellen in Den Bosch

Relschoppers zijn de straat op gegaan in Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Helmond, Zwolle en Hengelo. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft een noodbevel afgekondigd voor zijn stad.

Hieronder zie je meerdere video's van de sfeer in Rotterdam

Zien: <em>rellen Rotterdam</em>, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd Voor de tweede avond op rij is het onrustig in verschillende Nederlandse steden. Bekijk ook de beelden van de rellen in Den Bosch Relschoppers zijn de straat op gegaan in Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Helmond, Zwolle en Hengelo. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft een noodbevel afgekondigd voor zijn stad. Hieronder zie je meerdere video's van de sfeer in Rotterdam Bekijk ook Talkshow M gemist? Hans Nijenhuis: "We hebben geen Capitool-situatie" Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside over avondklok-rellen: "Het zijn altijd de capuchonnetjes" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier