VI gemist? Wim Kieft wil TOTO niet invullen: "Gaat week in, week uit verkeerd"

VI gemist? Wim Kieft wil TOTO niet invullen: "Gaat week in, week uit verkeerd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp heeft er nogal eens een handje van om zijn TOTO in te laten vullen door de gast in Veronica Inside. Wim Kieft heeft daar echter geen zin meer in: "Het gaat week in, week uit verkeerd." En dus mag Van der Gijp het zelf doen - zij het met het nodige advies van Kieft. Ze denken zelfs dat FC Emmen gaat winnen van PSV.

<em>VI</em> gemist? Wim Kieft wil TOTO niet invullen: &quot;Gaat week in, week uit verkeerd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft er nogal eens een handje van om zijn TOTO in te laten vullen door de gast in Veronica Inside. Wim Kieft heeft daar echter geen zin meer in: "Het gaat week in, week uit verkeerd." En dus mag Van der Gijp het zelf doen - zij het met het nodige advies van Kieft. Ze denken zelfs dat FC Emmen gaat winnen van PSV. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
VI gemist? Wim Kieft wil TOTO niet invullen: "Gaat week in, week uit verkeerd"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? Wim Kieft wil TOTO niet invullen: "Gaat week in, week uit verkeerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier