Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na avondklok-rellen

Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na avondklok-rellen

In deze video zie je hoe iemand in Den Bosch wordt gearresteerd, naar aanleiding van de rellen in die stad.

Lees verder onder de video

Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na <em>avondklok-rellen</em> In deze video zie je hoe iemand in Den Bosch wordt gearresteerd, naar aanleiding van de rellen in die stad. Lees verder onder de video Een aansnellende politieauto haalt een fietser in, een agent stapt uit en de persoon wordt in zijn kraag gevat. Hieronder zie je arrestatie vanuit een andere hoek. Bekijk de video's uit Den Bosch hierboven. Bekijk ook de bizarre beelden van de rellen in Rotterdam en beelden van rellen in Den Bosch. Bekijk ook Heftige beelden rellen Den Bosch: plunderingen in supermarkt Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na avondklok-rellen

Een aansnellende politieauto haalt een fietser in, een agent stapt uit en de persoon wordt in zijn kraag gevat. Hieronder zie je arrestatie vanuit een andere hoek.

Bekijk de video's uit Den Bosch hierboven. Bekijk ook de bizarre beelden van de rellen in Rotterdam en beelden van rellen in Den Bosch.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na avondklok-rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier