Op1 gemist? Voorzitter Politiebond over rellen: "Niet verrast dat dit nu gebeurt"

Op1 gemist? Voorzitter Politiebond over rellen: "Niet verrast dat dit nu gebeurt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Voor de tweede avond op rij is het onrustig in Nederland. In meerdere steden zijn relschoppers de straat op gegaan om winkels te plunderen, en onrust te stoken.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Voorzitter <em>Politiebond</em> over <em>rellen</em>: &quot;Niet verrast dat dit nu gebeurt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Voor de tweede avond op rij is het onrustig in Nederland. In meerdere steden zijn relschoppers de straat op gegaan om winkels te plunderen, en onrust te stoken. Lees verder onder de video. Bekijk ook Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd Bekijk deze video » Heftige beelden rellen Den Bosch: plunderingen in supermarkt Bekijk deze video » "Niet verrast"De politie is in groten getale op de been. Bij Op1 zit Gerrit van de Kamp, voorzitter Politiebond. Hij zegt niet verrast te zijn door de rellen: "We zijn niet verrast dat dit nu gebeurt. We zien al heel lang dat er in de samenleving spanningen en problemen zitten. Dat hoopt zich op." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Voorzitter Politiebond over rellen: "Niet verrast dat dit nu gebeurt"

"Niet verrast"
De politie is in groten getale op de been. Bij Op1 zit Gerrit van de Kamp, voorzitter Politiebond. Hij zegt niet verrast te zijn door de rellen: "We zijn niet verrast dat dit nu gebeurt. We zien al heel lang dat er in de samenleving spanningen en problemen zitten. Dat hoopt zich op."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Voorzitter Politiebond over rellen: "Niet verrast dat dit nu gebeurt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier